Rreth Nesh

BIGBANG  është një hipermarket në të cilin tregëtohen një shumëllojshmëri produktesh. 

Aktiviteti kryesor i BIGBANG është tregëtimi i produkteve per shtëpi, kopësht, shkollë, zyrë, veshje, lodra për fëmijë, artikuj sezonalë e dekorativë  e shumë të tjera me cilësi italiane dhe super çmime. BIGBANG  është brandi më i dashur për vogëlushët, por edhe për të rriturit pasi gama e gjerë e produkteve, larmia e tyre, dizajni i veçantë dhe çmimi më i mirë në treg, bëjnë që BIGBANG të jetë një atraksion për të gjithë.

BIGBANG  po punojmë së bashku drejt të njëjtit qëllim, duke sjellë produkte të mrekullueshme  që u japin kënaqësi, në çdo kohë dhe kudo.

Vizioni ynë është që të jemi kompania më e madhe e këtij lloji në Shqipëri, duke ndërtuar një "oaz" ku te gjithë mund të vijnë dhe të gjejnë gjithçka që i duhet për tu argëtuar dhe jo vetëm.

Ne përpiqemi që ti sigurojmë klientëve tanë eksperiencën më të mirë pranë hipermarketit tonë, i karakterizuar nga nje ambjent i ngrohtë dhe nga një staf miqësor dhe profesional, i gatshëm per t'ju përgjigjur të gjitha kërkesave.  Por nuk mbetet pas dhe dyqani ynë online, një website i thjeshtë për tu përdorur dhe për të gjetur atë çfarë ju nevojitet, me nje shërbim suporti 24 orë dhe me mundësi të sigurta pagese,

Ajo çfarë na karakterizon më shumë janë brandet e zgjedhura të produkteve tona, duke ofruar për ju cilësi, risi dhe garanci.