Njoftim për tërheqjen nga tregtimi i produktit

Duke marr shkas nga Ligji per mbrojtjen e Konsumatorit  dhe bazuar ne ne VKM 36 date 20.01.2016, Big Bang vendosi te terheqi nga tregu produktint e me siperm .

Faleminderit per mirekuptimin.